Merhaba arakdaşlar hulk boy çadırım var içinde 8 adet bitkim var havalandırmalar süper ama ışık açıkken sıcaklık34 - 35 dereceden aşağıya inmiyor. üstelik gece çalışıyor daha serin diye. sizce bir problem teşkil eder mi ?
TRmarijuana 1 taneside yeterdi 8 bitkiye?
???
TRmarijuana Ortam sıcaktır hacı valla bende 28° den aşağı göremedim benim bitkileri 10 gune çiçeğe sokarım bu havalarda yandıkki yandık Ben led kullanıyorum ortam ısısı 4-5° artıyor ışık açıkken sendeki ışık nedir led.mi? Kabin dışındaki ortamı da ölcermisin. Gelişim doneminde ise sulama şıklığı ve ek vantilatör ile işi görürsün de çiçeklenme de bambaşka bi durum
sunlight kanka led benmkilerde ama baya güçlü 2400w iki adet var toplam 5800w ışık açıldımı 25 dereceden 35 e fırlıyor vantilatör açık fan açık çadırı zaten kapatamıyorum kapattım mı 40 derece oluyor.
TRmarijuana bak hacı klima denen bişi var fena 🙂 Valla pek başka bi çözüm yok gibi sulu klimalı baksan neme yüklenmiş olursun oda dert portatif egzoz çıkışı lazım valla zor işin okadar ışık varsa 2 yada 3×3 bı alandır klima kurtarir gibi maliyet hesabına düşsen
Klima klima yoksa ışıkların birini kapatacan
Çadırın tam ölçülerini alabilir miyim