1numara
2 numara
3 numara
3 numara Gidici dediğimdi hala yaşıyor bakalım
22.günleri
3 ü de köfteci
Kankalar 8 adet 50w cob ledim var 7 si çalışıyor şuan tekini çalıştırmayı düşünmüyorum belki sömeklenmede şıam çünkü verimsiz önünden kablolar geçiyor baya engelliyor
Kabin ölçüleri biraz abuk 50 cm Derinlik 80 cm Genişlik 150 cm yüksekliğe sahip bir bez dolap içini folyo ile kapladım sol üstte 160 lık aksiyel fan mevcut kabron filtre henüz yok (el yapımı yapmayı düşünüyorum) *tercihen paranız varsa normal bi fan alın eminim daha sessizdir.
Dolabın sağ alt tarafının 10 - 15 cm yukarısında 12cm lik tek kasa fanım var bu fan ledlerin sogutucularıyla aynı adaptöre bağlı
Bu giriş fanının yanını dairesel kestim 05,lik pet şişe ile nem makineme agız yaptım nemi burdan veriyorum
Hava giriş fanım 7/24 çalışıyor birde kabin içinde usb li fanım mevcut bu ikisi 7/24 çalışıyor
Tahliye fanım, ışıklar ve nem makinesi başlangıçtan beri 17 saat çalıştırıyorum bilmiyorum ben bi negatiflik görmedim problem olursa 18 e çekerim
Işıkla bitki arası mesafe 50-55 cm
Nem %50 nin üstünde genelde 54 lerde geziyor çok nadir 47 lerde görüyorum sebebini kestiremiyorum camı açıp kapatıyorum bazen etkiliyor olabilir.
Toprak plagron light mix
Gübre olarak yalnızca An 3lü set mevcut
Call-mag yok ph ölçer yok tds metre yok
Yağmur suyu kullanıyorum bitince çeşme suyu dinlendirip veriyorum.
Bitkiler daha şimdiden birbirini sıkıştırıyor ilerleyen dönemde napcam bilmiyorum belki erkek çıkar teki tekinden kurtuluruz dua edelim hepsi erkek çıkmasın yoksa elektirik babüşüme kaçıcak, kabine sığdırmak için ne yapmalıyım.
Erken hasat almak istiyorum 10-20 gr az olsa bile
Bitkime topping uygulamak istemiyorum güvenemiyorum stres falan yaşarsak elimde ayakta tutacak gübre yok bütçem de yok tavsiyelerinizi bekliyorum
*TohumsuzEsrar’da Ripleys Og’de yorum yapsa diğer arkadaşlarımında yorumlarını ve önerilerini bekliyorum
TEŞEKKÜRLER.