Yeni başladım 8 tohum aldım yesil odanın tafsiye ettiği siteden, ben bunları dışarıda serada büyütçeğim, seraya direk tepeden güneş vurduğu için 7.24 nemli oluyor içersi ekstradan buhar makinası almayaçağım fazla param yok ısık sistemide düşünmüyorum pek, benim yaşadım yer köyde olduğu için ekstra toprak da almak istemiyorum her her toprak, gübre almalımıyım bilmiyorum alsam ne gibi katkısı olur boş para harçamak istemiyorum fazla param olmadı için illa gerekli dediniz birşey varsa yazın alim ilk tohumum. Brucle banner şuan 6 günü aman aman bir büyüme söz konusu olmadı şuan toprakdan 3 cm kadar uzadı diğerleri yolda kargo elime ulaşır ulaşmaz dikeçem ben bunları en hızlı şekilde nasıl büyüte bilirim sabırsızım büyük ihtimalle bu yüzden de bitkileri öldürçem kesin de, birde dün brucle banner bitkimin saksı değişimi yaparken kök kısmı kırıldı toprakdan çekerken kırık şekilde ektim toprağa kırılan yeri koparmadan sorun çıkartırmı bana büyüme konusunda ölmez dimi birde son soru sorçam arkaşlar bitkim toprakdan ilk çıktığında 4 yaprak çıktı normal olarak esrar yaprağının 2 sinde sorun yok diğer düz cizgili yaprakda uçlarında çürüme var bu normalmiidir