Merhaba arkadaşlar, sıfırdan hiçbir bilgim yok iken dışarı da esrar yetiştirmek istiyorum ve bu tarza iki forumda okuduğum konulardan çıkarttığım derslerle gerilla tarzı dendiğini öğrendim.
1-İlk deneyim için hangi tohum? Neden?
2-Tohum elime geçtiğinden itibaren suda, peçetede patlattım gibi şeyler okudum ama olayın tam olarak ne olduğunu anlamadım.
3-Gübre anlayamadığım ve oldukça karmaşık gelen bir konu(salağa anlatır gibi anlatırsanız sevinirim😄)
3.1-Nem olayı da çok karmaşık geliyor bunu nasıl ayarlarız en güzel sonucu almak için.
4-Sulama şöyle söylemek isterim konularda bahsedilen can suyunun ilk su olduğunu biliyorum ama ne kadar verileceğini bile bilmiyorum o konu bakımından gerçekten dışarı da tecrübe etmiş birileri örnek verirse çok iyi olur (misal 1.gün can suyu 3.gün 1 litre
35.gün 5 litre)
5-Bakım hastalık, tabiki bu durumları forumda konu açarak halledebiliriz ama merak ediyorum ilk karşılaştığınız da ne gibi durumlar yaşadınız.
6-Hasat süresi, sponsor sitelerde tohumların altında yazan süre mi yoksa daha mı uzun 6 ay diyen var ama tohumların altında 8-9 hafta yazıyor anlam veremedim.
7-Biz bunu içiyoruz ama yetiştirme konusunda gerçekten hiç bu gözle bakmamıştık ne var ya felan diyorduk at toprağa çıkar diyorduk sonra bir arkadaş vesilesiyle burayla tanıştık o kadar da kolay değilmiş hatta kolay değilmiş o yüzden salağa anlatır gibi anlatırsanız gerçekten sizin yazdıklarınızla kafamda sıfırdan plan oluşturabilirim
8-öğrenmem gerekn bir çok kavram var ilk öğrendiğimi sandığım kavram Grow yetiştirici demek galiba bunların haricinde Sativa ve indica diye çok muazzam iki terimle karşılaştım onlarıda az çok çözdüm sayılır kesinlikle bilmelisin dediğiniz kavramları yazar mısınız