Merhaba arkadaşlar tohum temini için sitenin müşteri hizmetlerine ulaşıp cevap alan var mı şu son 4 gündür ?
SierraMaestra Bundan yaklaşık 18 gün önce 10 adet Critical Kush Autoflower siparişi verdik ,siparişi vermeden önce olup olmadığını sorduk stoklarda olduğunu söyleyip siparişi geçtik. WhatsApp dan yazıyoruz görüyorlar cevap vermiyorlar. İnternet sitelerini değiştirmişler adınımız telefonu mail adresini girerek tohumların akıbetini sormak istiyorum izin vermiyor. Bunun anlamı degenetica stok olsun olmasın para yı topluyor ne zaman göndereceği konusunda bilgi vermiyor, durum belirsizlik halinde devam ediyor. Olmayan tohumu satmak ticari ahlaklarına yakışıyormu burdan sorarım
SierraMaestra ben geçen hafta verdim dün elime geçti, yani 7 gün falan sürdü elime ulaşması. Güvenilir yani hiç bir sıkıntı yaşamadım, hatta hediye tohum bile gönderdiler 😀👍
biraz geç dönüyolar ama dönerler bro çok darlamadan yaz 2 günde bir hatırlat kendini 😃
arkadaslar merhaba reklama gırıyor mu bılmıyorum ama , ınstagramda 2M.SEEDS diye bi sayfadan alışveriş yaptım tohumlar 2 günde geldi , işinize yarar umarım , bol hasatlar
selam bende kushseed.net ten sipariş verdim 3gün oldu gonederecekler mi cok emin değilim parayı gonderene kadar cevap vardı ama suan yok varmı bilgisi olan?
BED Degenetica mı ?
Evet kardeşim
BED Hocam merhabalar ben sitede yeniyim. Belirttiğiniz siteden yapılan siparişler yurtdışından mı geliyor TR’ye ve bu durum sıkıntı yaratmaz mı? Başka bir satın alma yolu var mı ? Eğer belirttiğiniz siteden satın alma sıkıntı değil ise sativa olarak hangisini önerirsiniz indica olarak hangisi?